Tulisija ja hormitarkastukset ammattitaidolla Joensuun seudulla ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

Nuohous- ja Ilmastointipalvelu Mikko Koukku Oy tekee tulisija ja hormitarkastukset ammattitaidolla Kontiolahdella, Joensuussa, Liperissä ja muualla Pohjois-Karjalassa. Kun tilaat ammattilaisemme apuun, työ tulee tehtyä huolellisesti. Lopputuloksena on turvallisempaa asumista. Autamme sinua vähentämään terveys- ja paloturvallisuusriskejä, joita vaurioituneet hormit aiheuttavat.

Rikkinäinen hormi on riski

Rapautuneet tai halkeilleet hormit ovat harmittava mutta varsin yleinen kiusa varsinkin vanhemmissa taloissa sekä silloin, kun hormin käyttö ei ole ympärivuotista. Vahingoittunut savuhormi on merkittävä terveys- ja paloturvallisuusriski, joten hormin kunnosta kannattaa ottaa selvää ja korjauttaa rikkoutunut hormi ensi tilassa.

 

Hormitarkastus sujuu helposti, kun pyydät ammattilaisemme asialle. Annamme hormin kunnosta puolueettoman arvion. Yleensä jo pienet korjaustoimenpiteet riittävät saamaan hormista paloturvallisen. Tarvittaessa annamme suosituksia järeämmistä korjaustoimenpiteistä.

Yhteystiedot

Miten hormitarkastus tehdään?

Paloturvallisuuden takaamiseksi hormin kunto tulee tarkistaa säännöllisesti. Nuohooja tarkistaa nuohouksen yhteydessä hormin päiden kunnon, mutta kokonaisvaltaisen kunnon selvittämiseksi tarvitaan hormitarkastus.

 

Ammattilaisemme tekee hormitarkastuksen rakenteita rikkomatta. Käytämme apuvälineitä, kuten savutestejä ja videokameroita. Tarkastuksen päätteeksi annamme puolueettoman arvion hormisi todellisesta kunnosta. Saat meiltä myös opastusta ja neuvoja ongelmien ratkaisemiseksi. Jos hormisi vaativat korjausta, asiantuntijamme kertoo siitä sinulle selkeästi. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä hormisaneerauksia tekevään yritykseen. Voimme suositella sinulle muutamia hyviä vaihtoehtoja. Hormin tarkastuksen yhteydessä tarkastamme halutessasi myös tulipesät.

Kysy lisää!

Muista nuohous!

Milloin rakennuksessasi on viimeksi tehty nuohous? Palveluksessamme on ammattitaitoisia nuohoojia, jotka hoitavat savuhormien ja tulisijojen nuohoukset huolellisesti.

 

Nuohouksen tarkoituksena on ehkäistä tulipalon vaara, jonka palamisjäte voi aiheuttaa. Nuohoaminen edesauttaa myös energian tehokkaampaa käyttöä ja siten yhteisen ympäristömme hyvinvointia. Säännöllinen nuohous edistää materiaalin täydellistä palamista ja vähentää päästöjä. Se myös vähentää polttoaineen kulutusta. Olisiko aika tilata nuohous?

Lue lisää nuohouksesta