Nuohous laadukkaasti Joensuussa, Tohmajärvellä, Kontiolahdella, Liperissä, Rääkkylässä, Kiteellä, Kesälahdella ja Outokummussa.

Nuohous- ja Ilmastointipalvelu Mikko Koukku tekee lakisääteistä nuohousta ammattitaidolla 18 vuoden kokemuksella, siististi ja asiakaslähtöisesti Pohjois-Karjalassa. Nuohoamme vuosittain noin 3000 kiinteistöä. Nuohous tulee tehdä kerran vuodessa asuin-talojen hormeille ja tulisijoille. Vapaa-ajan asunnon tulisijat ja hormit on nuohottava vähintään 3 vuoden välein. Tarkastamme tulisijat ja hormit nuohoustyön ohessa visuaalisesti maksutta, mikäli havaitsemme puutteita tai paloturvallisuuteen liittyviä vikoja ilmoitamme niistä asiakkaalle.

Kun valitset meidät palvelukseesi, niin saat nuohousalan keskusliiton koulutetun OMAnuohooja-nuohoojan, näin varmistut ammattitaitoisesta, asiantuntevasta ja luotettavasta palvelusta.

Voitte lisäksi tehdä meidän kanssa sopimuksen, näin varmistut kiinteistösi nuohouksesta määrävälein.

Vinkki tilaa nuohous syksylle jo nyt, säästyt mahdollisesti viikkojen jonotukselta, koska syksyllä olemme yleensä kiireisiä alkavan lämmityskauden vuoksi.

Miksi nuohous on tärkeää?

Savuhormien ja tulisijojen nuohouksen tarkoituksena on estää palamisjätteen aiheuttama tulipalon vaara. Paloturvallisuuden lisäksi nuohoustoiminnan tavoitteena on energian taloudellinen käyttö ja ympäristön suojelu. Säännöllinen nuohous edistää täydellistä palamista ja vähentää mm. polttoaineen kulutusta. Se vähentää myös päästöjä ja ympäristön tarpeetonta kuormittamista.

Tarkastamme nuohoustyön ohessa tulisijojen ja hormien kunnon.

Ota yhteyttä OMAnuohoojaan ja tilaa nuohous jo tänään!

Ota yhteyttä OMAnuohoojaan ja tilaa nuohous jo tänään!

Hinnasto

Nuohous alkaen 43,52 €

Kiinteistökohtainen minimimaksu 43,52 €

Tämä kiinteistökohtainen minimimaksu sisältää yhden tulisijan ja yhden hormin. Mikäli nuohottavia kohteita on enemmän, hinta muodostuu oheisen hinnaston mukaisesti.

-Ensimmäinen hormi 19,34 €

-Muut hormit 4,84€ kpl

-Leivinuuni 24,18 €

-Hella/pata 24,18 € kpl

-Varaava takka/kamina/lämmitysuuni/saunan kiuas 14,51 € kpl

Esim, talossa leivinuuni ja saunan kiuas hinta muodostuu ensimmäisestä hormista 19,34 € + muut hormi 1 kpl 4,84 € + leivinuuni 24,18 € + saunan kiuas 14,51 € on yhteensä 62,87 euroa.