Ota yhteyttä OMAnuohoojaan ja tilaa nuohous jo tänään!

Nuohous laadukkaasti Joensuussa, Tohmajärvellä, Kontiolahdella, Liperissä, Rääkkylässä, Kiteellä, Outokummussa ja kesälahdella.

Nuohous- ja Ilmastointipalvelu Mikko Koukku tekee lakisääteistä nuohousta ammattitaidolla 19 vuoden kokemuksella, siististi ja asiakaslähtöisesti Pohjois-Karjalassa. Nuohoamme vuosittain noin 3000 kiinteistöä. Nuohous tulee tehdä kerran vuodessa asuintalojen hormeille ja tulisijoille. Vapaa-ajan asunnon tulisijat ja hormit on nuohottava vähintään 3 vuoden välein. Tarkastamme tulisijat ja hormit nuohoustyön ohessa visuaalisesti maksutta, mikäli havaitsemme puutteita tai paloturvallisuuteen liittyviä vikoja ilmoitamme niistä asiakkaalle.

Kun valitset meidät palvelukseesi, niin saat nuohousalan keskusliiton koulutetun OMAnuohooja-nuohoojan, näin varmistut ammattitaitoisesta, asiantuntevasta ja luotettavasta palvelusta.

Voitte lisäksi tehdä meidän kanssa sopimuksen, näin varmistut kiinteistösi nuohouksesta määrävälein.

Miksi nuohous on tärkeää?

Savuhormien ja tulisijojen nuohouksen tarkoituksena on estää palamisjätteen aiheuttama tulipalon vaara. Paloturvallisuuden lisäksi nuohoustoiminnan tavoitteena on energian taloudellinen käyttö ja ympäristön suojelu. Säännöllinen nuohous edistää täydellistä palamista ja vähentää mm. polttoaineen kulutusta. Se vähentää myös päästöjä ja ympäristön tarpeetonta kuormittamista.

Tarkastamme nuohoustyön ohessa tulisijojen ja hormien kunnon.

Ota yhteyttä OMAnuohoojaan ja tilaa nuohous jo tänään!

Soita Mikko puh 0443273688 Pasi 0451784448

(Mikäli emme heti pysty vastaamaan puheluun niin soitamme teille mahdollisimman pikaisesti takaisin.)

Hinnasto

Nuohous alkaen 45 €

Kiinteistökohtainen minimimaksu 45 €

Tämä kiinteistökohtainen minimimaksu sisältää yhden tulisijan ja yhden hormin. Mikäli nuohottavia kohteita on enemmän, hinta muodostuu oheisen hinnaston mukaisesti.

-Rakennuksen ensimmäinen hormi 20 €

-Seuraavat hormit 5€ kpl

-Leivinuuni 25 €

-Hella/pata 25 € kpl

-Varaava takka/kamina/lämmitysuuni/saunan kiuas 15 € kpl

-Keskuslämmityskattilan puhdistus alkaen 30 euroa.

-Vapaa-ajan asunto, lisä 20 euroa.

Esim. 1, talossa leivinuuni ja saunan kiuas hinta muodostuu ensimmäisestä hormista 20 € + muut hormi 1 kpl 5 € + leivinuuni 25 € + saunan kiuas 15 € on yhteensä 65 euroa.

Esim. 2, talossa on takka ja saunan kiuas hinta muodostuu ensimmäisestä hormista 20 € + muut hormi 1 kpl 5 € + takka 15 € + saunan kiuas 15 € on yhteensä 55 euroa.