Nuohous laadukkaasti Joensuussa, Tohmajärvellä Ja Kontiolahdella.

Nuohous- ja ilmastointipalvelu Mikko Koukku tekee lakisääteistä nuohousta ammattitaidolla Tohmajärvellä, Kontiolahdella sekä Joensuussa lähes koko kunnan alueella. Nuohous tulee tehdä kerran vuodessa asuintalojen hormeille ja tulisijoille. Vapaa-ajan asunnon tulisijat ja hormit on nuohottava vähintään 3 vuoden välein. Pystymme lisäksi arvioimaan hormin kunnon ja antaa ohjeita asiakkaalle sen mahdollisesta korjaamisesta ja käytöstä.

Miksi nuohous on tärkeää?

Savuhormien ja tulisijojen nuohouksen tarkoituksena on estää palamisjätteen aiheuttama tulipalon vaara. Paloturvallisuuden lisäksi nuohoustoiminnan tavoitteena on energian taloudellinen käyttö ja ympäristön suojelu. Säännöllinen nuohous edistää täydellistä palamista ja vähentää mm. polttoaineen kulutusta. Se vähentää myös päästöjä ja ympäristön tarpeetonta kuormittamista.

Tarvittaessa voimme tarkastaa tulisijojen ja hormien kunnon.

Hinnasto

Nuohous alkaen 43,52 €

Kiinteistökohtainen minimimaksu 43,52 €

Tämä kiinteistökohtainen minimimaksu sisältää yhden tulisijan ja yhden hormin. Mikäli nuohottavia kohteita on enemmän, hinta muodostuu oheisen hinnaston mukaisesti.

-Ensimmäinen hormi 19,34 €

-Muut hormit 4,84€ kpl

-Leivinuuni 24,18 €

-Hella/pata 24,18 € kpl

-Varaava takka/kamina/lämmitysuuni/saunan kiuas 14,51 € kpl

Esim, talossa leivinuuni ja saunan kiuas hinta muodostuu ensimmäisestä hormista 19,34 € + muut hormi 1 kpl 4,84 € + leivinuuni 24,18 € + saunan kiuas 14,51 € on yhteensä 62,87 euroa.