Ilmanvaihtokanavien huolto osaavilta tekijöiltä Joensuun seudulla ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

Nuohous- ja Ilmastointipalvelu Mikko Koukku Oy palvelee sinua, kun ilmanvaihtokanavien huolto tulee ajankohtaiseksi. Puhdistamme ja huollamme ilmanvaihtokanavat osaavin ottein Joensuussa, Kontiolahdella, Liperissä ja muualla Pohjois-Karjalan alueella. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia joustavasti ja nopeasti tarpeiden mukaan.

Säännölliset huollot takaavat toimivuuden

Toimiva ilmanvaihto edellyttää järjestelmän säännöllistä huoltamista. Huoltoväli riippuu ilmanvaihtojärjestelmästä. Koneellisten ilmanvaihtojärjestelmien suositeltu huoltoväli on 5–10 vuotta, kun taas painovoimaisissa ja huippuimurilla toimivissa kohteissa sopivan puhdistusvälin haarukka on 8–15 vuotta. Ilmanvaihtokoneiden suodattimet tulee puhdistaa useammin, vähintään kolmen kuukauden välein, ja ne tulee uusia vuosittain.

 

Huolto hoituu helposti ja turvallisesti, kun asialla on luotettava ammattilainen, Nuohous- ja Ilmastointipalvelu Mikko Koukku. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä Pohjois-Karjalassa.

Pyydä lisätietoja

Puhdistuksella varmistat hyvän sisäilman

Huonoa sisäilmaa ei ole helppoa havaita, ennen kuin se aiheuttaa selkeitä oireita. Siihen saattaa mennä pitkäkin aika, ja koko tämän ajan huono sisäilma kuormittaa terveyttä. Ilmanvaihtokanavan puhtaus kertoo sisäilman laadusta: jos kanavat ovat likaiset, todennäköisesti myös hengitettävä ilma on likaista. Jos taas silmät tai limakalvot ovat kuivat ja ärtyisät, sisäilma on luultavasti liian kuivaa ja ilmanvaihto voi olla säädetty väärin.

 

Puhdistettu ja oikeaoppisesti säädetty ilmanvaihto takaa laadukkaan ja terveellisen sisäilman. Pyydä ammattilaisemme apuun, niin tarkistetaan sinun sisäilmasi tilanne ja pistetään asiat kohdalleen!

Yhteystiedot

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada vähennystä veroista, kun teetät kunnossapito- ja perusparannustöitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Ilmanvaihtokanavien huolto kuuluu tällaisiin kunnossapitotöihin.

 

Voit vähentää verotuksessa työn osuuden. Verottaja myöntää vähennyksen sinä vuonna, jona olet maksanut ammattilaiselle työn tekemisestä.

 

Kotitalousvähennystä kannattaa ehdottomasti hakea, sillä se pienentää sinun maksettavaksesi jääviä kustannuksia merkittävästi. Hakeminen on helppoa. Voit lukea lisää Verohallinnon sivuilta. Neuvomme sinua tarvittaessa!

Lue lisää verottajan sivuilta